Znamenie Vodnára a jeho kreativita – 21. 1. – 20. 2.

Slobodomyseľní ľudia v znamení Vodnára majú hlavu plnú nápadov. Toto kreatívne a zvedavé znamenie potešíte aj obrazom pre maľovanie podľa čísel. Poďte sa zoznámiť s jeho povahou, záujmami a záľubami. Zistíte, aký motív pre neho zvoliť ako najlepší darček.

Akí sú ľudia v znamení Vodnára

Vodnárov živel je vzduch, a preto miluje slobodu a nenechá sa obmedzovať. Tento idealista je plný originálnych nápadov, má logické myslenie, bystrý intelekt a rád sa učí. Miluje umenie, knihy, dokumenty aj cestovanie. Obdivuje prírodu aj nové technológie a často sa radí medzi vynálezcov, objaviteľov, umelcov i spisovateľov a nepozná limity. Má úprimnú a priateľskú povahu, je veselým spoločníkom a je plný bezbrehej fantázie.

Vodnár a jeho kreativita

Toto znamenie je samé prekvapenie, rado svojich blízkych ohromuje niečím novým a zvláštnym a rovnako tak ho potešíte, pokiaľ ho obdarujete darčekom, ktorý naozaj nečakal. Vyhľadáva netradičné veci, nové zážitky, cestovanie, cudzie špeciality aj bláznivé akcie. Rád kreatívne tvorí, trénuje svoj intelekt a rôzne zručnosti. Veľa miluje spoločnosť, ale rád tvorí aj osamote v pokoji. Usilovne rozvíja všetky svoje stránky.

Vodnár a jeho farby

Medzi obľúbené farby tohto vzdušného znamenia patrí najmä fialová a ružová. Má rád prírodu, preto nesiahnete vedľa ani s darčekom v odtieňoch zelenej farby, či už je to šperk, oblečenie alebo umelecký predmet. Páči sa mu aj modrá v tmavších farbách noci aj svetlejších odtieňoch neba či mora. Stávkou na istotu je aj čisto biela, ktorá poskytuje voľný a nekonečný priestor pre nové nápady a rozvíjanie kreativity.

Rastliny, kvety, zátišie a príroda

Motívom ako stvoreným pre Vodnára je obraz Kvetina v okne s kyticou fialových orgovánov, Kytica pivoniek v podobe krásneho zátišia v jemne ružových farbách i Kytica tulipánov, kde sa ich belostné okvetné plátky snúbia s ružovými drobkami. Ocenia aj levanduľové lány na obraze Levanduľový sen, Objatie stromov alebo Olejomaľba ružové stromy. Tieto farby stimulujú jeho kreatívne myslenie.

Letiace balóniky

Medzi najdôležitejšie hodnoty pre ľahko excentrického Vodnára patrí sloboda, nespútanosť a priateľstvo. Tomu zodpovedá aj motív Žena s balóniky pri Eiffelovke alebo obraz Hor sa do oblakov. Obdarujte svojho blízkeho inšpirujúcim motívom a dajte mu najavo, že ho rešpektujete a ako veľmi pre vás znamená. Podporte jeho snívanie. Jeho vízia sa potom premení na studnicu originálnych nápadov, ktoré môže realizovať.

Ženy, anjeli aj tanečnice

Vodnár má blízko k umeniu. Vzdušné znamenia môžu inšpirovať krídla anjelov, motívy baletiek a tanečníc i krásne ženy rafinovane skrývajúce svoju krásu pod krempou klobúka či pod dáždnikom. Milovníkov hudby oslní Žena s klavírom, intelektuálmi Budha, úsmev Mony Lisy aj obrazy zo sekcie umenia. Netradičné obrazy Vodnára zaručene oslovia, budú mu inšpiráciou a urobia radosť pri každom pohľade.

100 %