Znamenie Rýb a ich kreativita – 21. 2. – 20. 3.

Živlom Rýb je voda a snáď aj preto patrí medzi znamenia s jemnou a pokojnou povahou so silnou fantáziou a sklonmi k duchovnu. Rovnako ako voda si vie nájsť rôzne cesty, alebo sa pekne rozbúriť. Aký motív obrazu maľovania podľa čísel je pre nich najlepší darček?

Akí sú ľudia v znamení Rýb

Ľudia narodení v Rybách sú veľmi citliví, ohľaduplní a vnímaví. Ryby milujú knihy, hudbu aj umenie a sami majú umelecké sklony. Vyznávajú morálne princípy a sú to obetaví idealisti s hlavou v oblakoch a bujnou fantáziou. Cenia si domáce pohody a rodinného zázemia i priateľov, starajú sa o svoje vnútro a duchovný rozvoj. Vie sa vcítiť do iných a neodsudzujú ich. Sú empatickí, tak trochu introverti a vyhľadávajú pokoj a harmóniu.

Ryby a ich farby

Obľúbenou farbou Rýb so živlom vody je modrá, či už vo farbe tmavej oblohy, v odtieňoch blankytnej modrej vo farbe neba, tyrkysovej, alebo so zelenkavým či šedivým nádychom hlbokých oceánov. Modrá je farba pokoja a harmónie. Fialová je pre nich duchovná, vznešená, luxusná a stimulujúca kreatívne myslenie i fantáziu, vhodná pre relax aj tvorbu. Biela farba morskej peny a obláčikov súznie s citlivou povahou Rýb.

Ryba ako symbol večného života

Ryby sú umelecky nadané a majú úžasnú fantáziu. Pomôžte im sa naplno vyjadriť a zbaviť sa stresu vďaka maľovaniu podľa čísel. Ryba je symbolom večného života nielen v kresťanstve. Už v antickej mytológii bola symbolom plodnosti a záchrany podľa legendy, keď dve ryby zachránili Venušu a Amora a stali sa hviezdami. Obraz Ryba ako symbol večného života, je preto stávkou na istotu.

Upokojujúce mandaly aj krídla anjelov

Spirituálnym Rybám urobíte radosť napríklad obrazom Sova mandala. Sovie pierka sú na jej tele zložené tak, ako sa skladajú obrazce upokojujúcich mandál. Navyše v sebe spájajú obľúbené fialové a modré odtiene farieb s harmóniou a pokojom. Ten nájdu aj pri pohľade na obraz s motivom anjelov. Môžu sa ukryť pod ich ochrannými krídlami. Je len na vás, či darujete obraz nevymaľovaný, alebo venujete už hotové dielo.

Morské vlny a blankytné nebo

Vodné znamenie potešíte obrazom s nežnými morskými vlnami plnými sily a energie alebo hĺbkou vody bezbrehých oceánov. Sú na ňom nielen obľúbené farby aj živel Rýb. Môžu na ňom byť Plachetnice, Kosatky, ale aj dravé ryby, ako na obraze Žralok útočia. Obraz sa stane impozantným doplnkom každej domácnosti aj pracovne. Farbu neba im pripomenie obraz Žena s balónikmi pri Eiffelovke či Hor sa do oblakov.

Príroda, zvieratá, mestá a lapače snov

Pokiaľ si nie ste istí, vyberte taký motív, na ktorom sú obľúbené farby Rýb. Alebo motív, ktorý nejako súvisí s povahovými vlastnosťami alebo záujmami obdarovaného. Ryby sú duchovne založené a vyhľadávajú pokoj a harmóniu. Ocenia obraz Lapač snov, ale aj motívy prírody, zvierat i nádherných miest, ktoré ich zaručene oslovia. Ryby ocenia aj umelecké predlohy, napríklad známe diela, ktoré namaľoval sám Vincent van Gogh.

100 %