Znamenie Váh a ich kreativita – 23. 9. - 23. 10.

Váhy sú váhavé a komplikované znamenie, ktoré má problémy s rozhodovaním. Ak ich chcete prekvapiť darčekom, prinášame vám veľa tipov, ako pre nich voliť vhodné darčeky. Stavte na maľovanie podľa čísel. Váhy milujú kultúru a majú umelecké sklony.

Akí sú ľudia v znamení Váh

Aj keď sú Váhy váhavé a nerozhodné, sú majstrami analytického myslenia a stratégie. Spravodlivosť a férové konanie sú pre nich na prvom mieste a usilujú sa o to, aby veci boli v rovnováhe. Veľa času strávi vyrovnávaním pomyselných misiek váh. Cení si pokoj, mier a harmóniu. Potrebujú čas, aby si všetko starostlivo rozmysleli. Neznáša unáhlenosť a zbrklosť, sú opatrné, citlivé, komunikatívne a empatické.

Váhy a ich kreativita

Váhy sú umelecky nadané a majú kladný vzťah k umeniu. Často veľmi talentované znamenie vetra má v sebe nespútanosť, zapálenosť pre vec aj neobyčajnú tvorivú silu. Akonáhle sa do niečoho pustí, neprestane, kým to nedovedie do konca a dokonalosti. Preto je maľovanie podľa čísel vhodným darčekom na vyjadrenie kreativity. Váhy majú neobyčajné nadanie a charizma. Bývajú to skvelí herci, maliari, hudobníci a tanečníci. Toto vzdušné znamenie si cení slobodu, a to aj v oblasti umenia.

Váhy a ich farby

Diplomatické, taktné, uvážlivé a prispôsobivé Váhy ľahko podliehajú pastelovým odtieňom ružovej, svetlo modrej a zelenej farby. Svetlomodrá im dodáva pokoj, zdravie aj trpezlivosť. Zelená im prináša do života peniaze, šťastie, nádej, rovnováhu, regeneráciu, motiváciu aj vitalitu. Ružová je farba priateľstva, lojality a čestnosti. Váhy sa neboja ani pestrých farieb, ktoré dodávajú interiérom osobitosť. Často experimentujú s tyrkysovou, purpurovo červenou, morskou zeleňou aj tmavými odtieňmi.

Vyberte mu motív, ktorý ocenia

Váhy ocenia hotový obraz, ktorý mu s láskou namaľujete. Rady si ho však namaľujú aj sami. Motívy vyberajte podľa ich obľúbených farieb, koníčkov i skvelých vlastností, ktoré na nich obdivujete. Ocenia obrazy známych miest, historických i moderných stavieb, slávnych osobností i obrazov od známych maliarov, napríklad od Vincenta van Gogha a jeho obraz Hviezdna noc, alebo obraz Mona Lisa od Leonarda da Vinci.

Krásne ženy, rýchle autá aj obrazy domácich miláčikov

Ľudí v znamení Váh ocenia motív krásnej ženy, ako je Audrey Hepburn aj Marilyn Monroe alebo rýchleho auta aj motocykla. Vie sa pokochať pohľadom na romantický prístav, prímorské letovisko aj krásnu pláž. Majú pekný vzťah k prírode aj k zvieratám. Ak majú domáceho maznáčika, alebo je nejaké zviera ich vzorom, darčekom so zvieracou alebo prírodnou tematikou nešliapnete vedľa.

Obraz na mieru pre váhavé Váhy

V prípade, že si neviete rady, zakúpte darčekový poukaz, nech si obdarovaný sám vyberie, čo sa mu páči a čo by si chcel sám namaľovať. Môžete využiť aj ponuku tvorby motívov na mieru podľa vašich vlastných fotografií. Pokiaľ máte napríklad nejakú spoločnú spomienku, nechajte ju  zvečniť práve prostredníctvom obrazu. Váhy tento nápad ocenia.

100 %