Znamenie Strelca a jeho kreativita - 22. 11. - 21. 12.

Strelec je temperamentný, úprimný a energický. Pokiaľ mu vyberáte darček, stavte na jeho záľubu v príjemných zážitkoch, krásnych veciach, dobrodružstve a hobby. Má množstvo rôznorodých koníčkov a umelecké sklony. Venujte mu maľovanie podľa čísel.

Akí sú ľudia v znamení Strelca

Elementom temperamentného a extrovertného Strelca je oheň. Je ambiciózny, tak trochu hyperaktívny, cieľavedomý, spoľahlivý, pracovitý, energický, optimistický, nenechá sa rozhodiť a nemá problém sa vyrovnať s náhlymi zvratmi. Nezdolný idealista verí v spravodlivý svet. Je to dobrodruh, ktorý nadšene skúma nové miesta, prostredie a spoznáva ľudí. Obľúbený zabávač je niekedy až príliš úprimný, ale taktný. Je citlivý, verný, láskavý, komunikatívny, mierne výbušný a má zmysel pre rodinu.

Strelec a jeho kreativita

Energický Strelec miluje šport, pohyb, cestovanie aj umenie. Má sklony k umeleckej tvorbe, ako je maľba, kresba, literatúra, tanec či hudba. Vždy rád vytvorí niečo krásne, preto je pre neho obraz na maľovanie podľa čísel vhodným darčekom. Neznáša nudu, klamstvá a ohováranie a kreatívne tvorenie mu robí radosť. Rád si dopraje pekné veci, starožitnosti aj moderné umenie a vkusné doplnky do bytu či domu.

Strelec a jeho farby

Veselému znameniu Strelca vládne planéta šťastia a optimizmu Jupiter a ocenia teplé a ohnivé odtiene povzbudzujúcich farieb, ako je žltá, zlatá, krémová, oranžová a ohnivo červená. Na upokojenie sa odporúča zelená, modrozelená a chladnejšia citrónovo žltá. Na podporu úspechu sa odporúča tmavo žltá a oranžová farba. Vyhnúť by sa mali modrej farbe, ktorá v nich podporí melanchóliu a nepokoj.

Dobrodružné cestovanie a rýchle autá

Energického strelca poteší obrazy s motivom historických vozidiel, rýchlych automobilov a motoriek, ktoré sú pre neho zdrojom skvelej zábavy a vzrušujúcej cesty za dobrodružstvom plné nových podnetov. Ocenia obrazy miest, ako sú Londýn, Paríž, pulzujúce New York, Nočné Benátky, ale aj obraz Mapa sveta alebo Planéta zvierat. Poteší ho motív krajiny, prírody a zaujímavých miest. Často miluje vodné športy, potápanie či windsurfing a ocenia motívy morí, oceánov, lodiek i plachetníc.

Milovník prírody, zvierat aj umenia

Strelec má citlivú dušu a krásny vzťah k prírode a zvieratám. Pokiaľ má domáceho maznáčika, pokojne mu nechajte vytvoriť jeho podobizeň podľa fotky. Miluje poznávanie nových krajov, ľudí, exotických kuchýň, hudbu aj tanec. Oslňte ho obrazom Žena s klavírom, Baletka alebo Tanečnica. Potešte Strelca maľovaním podľa čísel a darujete mu obraz, ktorý si môže sám vymaľovať a vyvesiť doma ako dekoráciu.

Strelci milujú abstrakciu aj pestré farby

Strelca priťahuje abstrakcie a tvary, vďaka ktorým môže prejaviť svoju nespútanú životnú energiu. Rád pri tvorbe siaha po výrazných a pestrých farbách aj neobvyklých kombináciách. Pre cestovateľov je tu Abstraktná krajina, pre milovníkov tanca Baletka abstrakcie a pre veselé priaznivcov zvieracej ríše Krava abstrakcie alebo Dúhová mačka.

100 %