Znamenie Barana a jeho kreativita – 21. 3. – 20. 4.

Znamenie Barana je vášnivé aj romantické zároveň, s rôznorodou povahou aj koníčky. Pri vyberaní vhodného motívu obrazu na maľovanie podľa čísel sa skúste riadiť nielen jeho povahovými rysmi, ale aj tým, čo má rád a aké farby patria k tomuto znameniu.

Akí sú ľudia v znamení Barana

Vášnivému znameniu Barana vládne podľa astrológie ohnivý živel a planéta Mars, pomenovaná po rímskom bohu vojny, spojená so silou, energiou a mocou. Baran je čulý, spoľahlivý, ambiciózny, temperamentný a prekypuje životnou energiou, ktorú rád odovzdáva. Títo neohrození bojovníci vďaka tvrdohlavosti svoje ciele doťahujú do konca. Radi sa oddávajú snívaniu a tvorbe. Milujú obrazy, umenie, hudbu, divadlo a tanec.

Barani a ich farby

Barani vyznávajú úprimnosť a nekomplikovanosť. Milujú ohnivo červenú farbu. Je len na vás, či zvolíte krvavo červený odtieň, karmínovú, bordovú, čerešňovú či malinovú. Oheň je ich živel, preto je pre nich vhodný darček s tematikou ohňa, hrajúci teplými farbami v odtieňoch oranžovej a žltej. Barani na ňom obdivujú jeho slobodu, energiu, hrejivosť a vášnivosť.

Milovníci umenia

Baranov umelecký štýl je expresionizmus plný vibrujúcich emócií, vášne, abstrakcie a silných tém, ktoré objavia pod ťahmi štetca. Vyberte obraz svetových umelcov, ktorý namaľoval napríklad Vincent van Gogh, Franz Marc, Edvard Munch alebo August Macke. Môže to byť napríklad Hviezdna noc alebo ohnivé Slnečnica. Je na vás, či sa ho rozhodnete obraz vymaľovať a darovať ho už hotový, alebo necháte Barana tvoriť.

Kvety, príroda a zvieratá

Barani sú srdnaté znamenia s priateľskou povahou. Radi sa starajú o všetko živé, či už to sú to rastliny, kvety či príroda v podobe fauny alebo flóry. Hodí sa napríklad obraz Kytica červených kvetov alebo Láska v srdci, ktorý navodzuje romantickú atmosféru. Majú pekný vzťah aj k zvieratám. Pokiaľ majú domáceho maznáčika, alebo je nejaké zviera jeho vzorom, darčekom so zvieracou alebo prírodnou tematikou vždy zabodujete.

Obrazy s romantickou tematikou

Baran patrí napriek svojej urputnosti medzi romanticky založené povahy. Vie byť veľmi sentimentálni a páčia sa mu veci s romantickou tematikou. Vhodným darčekom je obraz Zamilovaný pár, Láska pri splne alebo milenci pod Eiffelovou vežou. Pekný a romanticky ladený motív ho dozaista poteší. Napríklad obraz obľúbeného mesta, kam by sa rád pozrel, alebo kam sa rád vracia, prístav Nočnej Benátky alebo Mapa sveta.

Veselé motívy aj fantasy

Barana môžete potešiť obrazom krajín, miest a zaujímavých miest planéty. Zaujmú ho historické dopravné prostriedky aj veselo farebné zvieratá, ktoré mu zdvihnú náladu. Perfektný motív pre Barana je aj s nádychom fantasy či komiksov. Ocenia aj obraz, ktorý je tajomný, ale zároveň silný a vznešený, rovnako ako Baranova povaha.

100 %