Znamenie Leva a jeho kreativita - 23. 7. - 22. 8.

Lev je kráľom zvierat, má ohnivý temperament a veľké sebavedomie. Pod tvrdou šupkou však skrýva citlivosť. Potrebuje obdiv a lásku. Prejavte mu ju vhodne vybraným darčekom. Zistite, čo ste o Levovi nevedeli a akým darčekom ho obdarovať.

Akí sú ľudia v znamení Leva

Planétou Leva je Slnko a živlom oheň. Preto je veľmi temperamentným znamením, ktoré miluje život, zábavu, dobré jedlo aj spoločnosť. Lev je vedúci typ, vie organizovať, skvele komunikovať a má prirodzenú autoritu. Je veľkorysý a zahrnie vás svojou priazňou. Vie odpúšťať, nezaoberá sa minulosťou a hľadí do budúcnosti. Zo silnej osobnosti vyžaruje aura moci. Dokáže svoju charizmu využiť vo vlastný prospech a nevzdáva sa.

Lev a jeho kreativita

Vďaka cieľavedomosti a zaujatiu pre vec sú Levi výnimočnými umelcami. Či už ide o obrazy, hudbu alebo iný druh umenia, do svojho diela vždy dajú celú dušu a usilovnosť. Vďaka ich povahe sa im darí v divadle aj pri filme. Lev neplytvá energiou a púšťa sa len do odvážnych projektov, ktorým dôveruje. Jeho ego mu niekedy môže prerásť cez hlavu, je však plný vášne a energie, ktorú vie kreatívne prejaviť a zaslúži si za to obdiv.

Lev a jeho farby

Lev je kráľom zvierat aj kráľom farieb. Miluje extravagantné, sýte, krikľavé a žiarivé farby. Môže si na seba obliecť červenú, oranžovú, žltú aj zlatú a všetky tieto farby mu pomôžu posilniť jeho obrovskú energiu a optimizmus. Rád sa preto týmito farbami obklopuje. Pokiaľ naopak potrebuje svoj temperament trochu upokojiť, mal by sa obklopiť studenými odtieňmi modrej alebo prírodnej zelenej.

Lev miluje luxus

Znamenie Leva má rado pekné, kvalitné, originálne a zaujímavé veci. Nebojí sa investovať, pokiaľ mu dotyčná vec urobí radosť. Obľubuje si v okázalosti a luxuse. Aby si ho mohol dovoliť, je cieľavedomý a celý život sa usiluje o to byť úspešný a mať skvelú kariéru. Muži sú pozorní milenci, vedia sa dvoriť a sú správni gentlemani. Ženy sú dokonalé dámy, vedia sa upraviť a vždy vystupujú veľmi elegantne a žensky.

Doprajte mu silu Leva

V našej galérii nájdete mnoho obrazov, ktoré zobrazujú Leva kráľa zvierat. Môžu byť čiernobieli, hýriť farbami, alebo mať úsmevnú formu. Lev má síce veľké sebavedomie, potrebuje však, aby ho niekto chlácholil a lichotil mu. Muž je kráľom salónov, žena spanilou levicou i starajúcou sa matkou o svoje levíčatá. Miluje ocenenie za zásluhy aj charakter. Pokiaľ ho rozmaznávate, skrotíte jeho temperament az divokého kráľa zvierat sa razom stane hravé mačiatko. Levy milujú kvalitné a luxusné oblečenie, veci, šperky aj darčeky.

Vyberte mu motív, ktorý miluje

Lev miluje umenie. Ocenia hotový obraz a rád si ho sám aj namaľuje. Vyberajte podľa jeho obľúbených farieb, koníčkov aj výnimočných vlastností. Vyberať môžete zo známych miest, miest, historických aj moderných stavieb, slávnych osobností i obrazov od známych maliarov, napríklad Gustava Klimta alebo Vincenta van Gogha. Ocenia motív krásnej ženy, ako je Audrey Hepburn aj Marilyn Monroe, rýchleho auta aj motorky a vedia sa pokochať pohľadom na romantický prístav aj krásnu pláž.

100 %